Spellen Grot » Meisjes Spellen » Powerpuff Girls Spellen
8.2 / 10 - 5578

Powerpuff Girls Spellen

De Powerpuff Girls zijn drie kleine meisjes die de wereld proberen te redden voor het bedtijd is. Gemaakt door Professor Utonium toen hij Chemical X mixte met een beetje suiker en specerijen. De Powerpuff Girls redden de wereld van de slechteriken zoals het kwade aapje Mojo Jojo en het verwende Prinsesje. Help Blossom, Buttercup en Bubbles met je eigen superkrachten!

Als je een fan bent van de Powerpuff meisjes, zul je deze categorie geweldig vinden. We hebben de beste Flash Powerpuff spellen gevonden om online te spelen. Het mooiste eraan is dat je ze gratis kunt spelen zo lang als je wilt. Zelfs als je geen fan bent van stripfiguren, je zou deze spellen plezierig kunnen vinden om te spelen. Voor iets eenvoudigs en leuk en voor elke leeftijd, probeer dan Powerpuff Girls: Snapshot. Je zet de meisjes in verschillende posities rond de scène en maakt dan een momentopname die gebruikt wordt om ze de volgende morgen te laten zien in de krant. Sommige meisjes zullen met dit uren plezier hebben.

Een ander goed Powerpuff meisjes spel is Aanval Van De Puppybots. De meisjes moeten rond de stad vliegen om de pups te redden! Door op de vijanden te schieten, worden de pups losgelaten en belanden met parachute op de grond. Zorg ervoor dat je ze oppakt voordat ze vallen, zodat je de meeste punten haalt! Voor sommige Powerpuff Meisjes gevechten, probeer dan Powerpuff Battle. In dit spel heb je hebt veel verschillende opties, sommige van de meisjes zijn uitgeput van het vechten tegen de schurken van de cartoons. Kun jij je favoriete Powerpuff meisje helemaal naar de laatste uitdaging brengen?