Spellen Grot » Race Spellen » Pimp My Ride Spellen
8.4 / 10 - 12393

Pimp My Ride Spellen

Yo Dawg! I heard you like playing computer games so now you can play computer games in je auto, met al deze Pimp my ride spellen! Installeer een laptop of een tv in je auto en krijg zo de gaafste bak, word koning van de straat!

Als je van Flash Pimp my Ride-games houdt, bent je bij ons aan het juiste adres. We hebben veel verschillend,titels - iets voor alle soorten gamers. Niet iedereen houdt van dit type spel, maar voor degenen die dat wel doen, kan het opbouwen van een voertuig en deze er zo goed mogelijk uit laten zien heel leuk zijn. Van off-road voertuigen (monstertrucks) tot gladde en strakke streetracers en werkelijke auto's zoals de Audi R8: je hebt een heleboel verschillende keuzes beschikbaar.
Een van onze favoriete Pimp my Ride Flashgames is Drag Racer 3 . Het mooie hiervan is dat je je auto kunt tunen (een dragster), maar je kunt deze ook racen als je klaar bent. Dit maakt het spel dan veel leuker. De tuning die je kiest zal invloed hebben op hoe goed je doet op de baan, dus let op de details! Twee andere spellen die wij aanbevelen zijn Pimp My Ride en Pimp The Audi R8. Het maakt niet uit wat voor soort raceauto of welke spellen je wilt, we hebben iets voor alle soorten gamers. Als je van andere auto's graag te slim af bent en ze geweldig wil laten rijden op de weg of op het spoor, denken we dat je de online Pimp My Ride-spellen die we aanbieden leuk zult vinden.