Spellen Grot » Race Spellen » Parkeer Spellen
8.1 / 10 - 22681

Parkeer Spellen

Test hier je parkeervaardigheden uit voor je je pa's auto in de prak rijdt. Probeer zo voorzichtig mogelijk te rijden om andere auto's en paaltjes te ontwijken. Misschien, heel misschien, na veel oefenen, laat je pa jou de auto een keer parkeren!

Behoefte om te leren hoe je moet parkeren? Onze selectie van de beste Flash parkeerspellen, zal je helpen de basis ervan te leren, terwijl het op hetzelfde moment een beetje entertainment biedt. Sommige van de spellen in deze sectie zijn complexer dan anderen, maar het spelen van het spel is bij allen leuk. In het spel Parkeer Uitdaging, bent je op een parkeerplaats en moeten je proberen de perfecte plek te vinden zodat je niet al te ver moet lopen naar de winkel. Deze Flash game is heel leuk en vermakelijk als je probeert te parkeren.
Een andere geweldig parkeer spel die je online kunt spelen is Air Traffic Chief. In dit spel ben je een luchtverkeersleider die vliegtuigen en jets moet parkeren. Dit spel kan hectisch worden, maar met wat oefeningen zul je in staat zijn om de eindfase te halen. Voor een beetje meer parkeer plezier, probeer Park my Limo Game, waar je leert hoe je een limousine moet parkeren zonder schade aan te richten. Het spelen van deze soorten van rij video games online kan heel leuk zijn. Hoe meer je speelt, hoe beter je in staat bent om te parkeren - ongeacht wat je rijdt!