Spellen Grot » Race Spellen » Kart Spellen
8.1 / 10 - 824

Kart Spellen

Probeer deze coole kartspellen! We hebben veel verschillende spellen, maar ze hebben allemaal hetzelfde concept: rij zo snel als je kan rond het parcours in een kleine Go-Kart. Deze karts zullen je gegarandeerd uren vermaken op hoge snelheid! Haal de finish voor je tegenstanders dat doen en win de race!

Als je een race fan bent, ga je deze categorie geweldig vinden met al onze Flash Kart spellen. We hebben de tijd genomen om het beste van het beste samen te stellen, zodat je de tijd kunt doorbrengen met het spelen van spellen in plaats van ze te zoeken. Voor iedereen die van karten houdt in het echte of als videospel, de keuze die we hebben zal je verbazen. Racen rond het spoor en het krijgen van power-ups is een erg leuk. In een aantal van deze spellen, kun je werkelijk racen tegen mensen uit de hele wereld.
Om te beginnen, probeer Kart On. In dit spel, heb je de keuze uit zes verschillende tracks en drie types van het spel. Als je het goed doet, zal je naam op de ranglijst verschijnen. Je kunt de hoge score lijst bekijken om de vergelijkingen met andere bestuurders uit de hele wereld te zien. Dit is een geweldige Flash Kart spel om mee te beginnen. Als je klaar bent voor iets anders, kunt je Kart Fighter of Dragonball Kart proberen. Het zijn allebei geweldige Go Kart race spellen die je gratis online kunt spelen wanneer je een beetje tijd over hebt. Concurreren tegen bestuurders uit de hele wereld is spannend. Rijd en race spelers over de hele wereld vertrouwen op ons om de beste titels te vinden en ze allemaal op een plek aan te bieden.