Spellen Grot » Race Spellen » Laad Spellen
7.9 / 10 - 317

Laad Spellen

Onze vracht spellen zijn een echte uitdaging. Je moet de vracht naar zijn bestemming brengen zonder deze te beschadigen. Dit klinkt misschien als een eenvoudige klus, maar het zal zeker enige oefening vergen! Soms moet je gewoon een aantal eenvoudige vracht, zoals gewassen afleveren en de andere keer zul je een aantal zware apparatuur moeten afleveren. Maar als je geniet van het besturen van grote voertuigen om veel goederen af te leveren, zal onze auto vracht spellen je zeker vermaken!

Onze collectie heeft een aantal van de beste Flash vracht spellen beschikbaar. Als je het leuk vind on je truck te vullen - of een ander voertuig - en het leveren van vracht naar zijn bestemming, denken we dat je iets in deze categorie zult vinden. Je kunt alle titels in dit gedeelte gratis online spelen, waardoor ze naar onze mening nog nog leuker zijn. Bij het spelen van Heavy Machines, moet je ervoor zorgen dat de vracht veilig op zijn bestemming aankomt. Dit klinkt eenvoudig, maar zodra je het spel start, zul je het een uitdaging vinden, vooral in de laatste paar levels. Kun jij alles op tijd leveren met behulp van dit zware materiaal?

Een andere geweldige rij en vracht spel dat je online kunt spelen is Factory Truck. In dit spel werk je voor de fabriek en moet je ervoor zorgen dat alle vracht op tijd veilig wordt afgeleverd. Met wat oefening, is het mogelijk om de hoogste score te halen. Voor een ander soort vracht spel, probeer Farm Express 3. In dit spel ga je genieten van de verschillende soorten vracht die je moet vervoeren. Hoe meer je speelt, hoe meer je zult beseffen hoe moeilijk het kan zijn om op tijd te leveren!