Spellen Grot » Race Spellen » Drift Spellen
8 / 10 - 483

Drift Spellen

Deze Drifting spellen zijn niet voor watjes. Met extreem scherpe bochten en hoge snelheden moet je altijd klaar zijn. Heb jij die stalen zenuwen om je weg naar de finish te driften, en de Ultimate Drift Racer te worden?

Herinner je je de Tokyo Drift film nog? Als je houdt van auto's heen en weer zien driften en sliden in een aantal verschillende plekken, dan zal je onze collectie van Flash Drift games erg leuk vinden. Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende voertuigen, afhankelijk van met welk spel je begint. Ze zijn allemaal gratis online te spelen, dus als je met de één start en die niet zo leuk vindt, kan je gewoon de volgende proberen.
We hebben de tijd genomen om de beste Drift Flash games die er zijn te vinden. Sommigen zijn gebaseerd op populaire film series - zoals Fast and Furious - terwijl andereen gebaseerd zijn op andere games - zoals Need for Speed - maar hebben ook een boel spellen die origineel, opwekkend en heel veel lol zijn. Welke je ook kiest, wij denken dat je het heel erg leuk gaat vinden om je drifting vaardigheden te verbeteren. Een van de populaire spellen die we hebben op het moment is Drifting 2. Als dat je niet interesseert wil je misschien ook Donut Drift of Thump proberen. Ze zullen je allebij je behoefte beantwoorden om met auto's te driften om punten te halen met stijl en techniek. Auto rijden op deze manier is in het echt heel erg gevaarlijk, maar hier kan je je wens vervullen om zo snel te faan en trucs uitvoeren met alle spellen op deze pagina.