Spellen Grot » Race Spellen » Race Wedstrijd
8.2 / 10 - 151

Race Wedstrijd

Daag jezelf en je tegenstanders uit in deze coole Racewedstrijd spellen. Je kunt bijvoorbeeld een normale auto rijden, of zelfs in een boot zeilen. Als je meer van robots houdt, hebben we die ook in de aanbieding! Probeer ze allemaal!

Van auto's, boten tot ruimteschepen, in onze Flash race wedstrijd spellen ben jij de bestuurder. Heb je de vaardigheden voor de eerste plaats? Hoe beter je het op elk parcours doet, hoe langer je kunt spelen. Sommige spellen zijn niet zo eenvoudig om de laatste track te bereiken. Een van de beste Flash racespellen momenteel is Pirate Race. In deze race wedstrijd videospel bent je een piraat die racen moet om de schat te krijgen en terug keren voor je tegenstanders. Maak je geen zorgen, je kunt piraat methoden gebruiken om de uitdaging te winnen.
In Ghost Racer moet je al rijdend nadenken over de strategie. Als je word geraakt, verlies je gezondheid. Je kunt power-ups krijgen naarmate je verder gaat om niet een leven te verliezen. Het doel is andere racers uit te schakelen tijdens het parcours. Rond racen op het vuil in Dirt Racers is gaaf. Je kunt andere racers beschadigen, maar je moet zelf niet te veel schade aan uw voertuig krijgen. Dit spel is alles over overleven in het zand en vuil. Heb je wat nodig is om de race wedstrijd te winnen?