Spellen Grot » Vlieg Spellen » Land Veilig
8.5 / 10 - 6305

Land Veilig

Heb jij de skills om een vliegtuig veilig te landen? Heb jij scherpe ogen, vaste handen en stalen zenuwen? Je bent verantwoordelijk voor je crew en passagiers, dus ben voorzichtig, heel voorzichtig!

We hebben een collectie van de beste Flash veilig landen spellen die je gratis online kunt spelen wanneer je wat extra tijd hebt. Of je nu een nieuwe speler bent of je speelt al jaren, we denken dat de spellen in deze categorie om verschillende voertuigen veilig te laten landen heel leuk zult vinden. Het doel klinkt eenvoudig, maar het zit allemaal in de details. Dit is de reden waarom deze spellen voor sommige mensen zo verslavend zijn.
Een van de veilig landen flash spelletjes die we echt leuk vinden is TU-95. Dit is een realistische vlucht simulatie die echt een beetje tijd vergt om te beheersen. Zodra je het kent, vind je het fantastisch wanneer je ziet dat je een perfecte landing in minder dan stellaire omstandigheden kunt maken. Als dat niet bij je past, probeer dan Scheten Puzzel of Cluster Lander die twee andere goede Flash spellen zijn waarbij je veilig moet landen. Van helikopters tot vliegtuigen echte en denkbeeldig, we hebben allemaal verschillende soorten Veilig Landen spellen. Of je nu een nieuwe speler bent of al jaren spelt, we denken dat je een aantal van de titels die we voor deze categorie heeft geselecteerd leuk vindt. Opstijgen is eenvoudig. Het is het landen dat een beetje lastig is.
HashHash
48%