Spellen Grot » Race Spellen » Heuvel Racer
8.4 / 10 - 400

Heuvel Racer

Race je auto over de heuvels in deze coole heuvelrace spellen. Deze grote collectie spellen, elk met een andere stijl en thema, zal garant staan voor uren en uren plezier met de wind in je haren!

Op en over heuvels racen kan ontzettend leuk zijn. Daarom zijn zoveel mensen dol op onze collectie Flash Hill Racer-spellen. Het beste eraan is dat je ze gratis online kan spelen. Deze spellen zijn niet voor iedereen, maar spelers die verzot zijn op de spanning en uitdaging van het racen tussen obstakels, zullen uren plezier beleven met enkele games uit deze categorie.
In Planet Racer bijvoorbeeld, race je in de ruimte tussen de planeten. Je kan je geld of je ruimteschip inzetten. Als je wint, kan je jouw schip verbeteren om een betere slaagkans te hebben bij het winnen van toekomstige races. Het is een eenvoudig spel, maar de Hill Racer-fans zullen zich erin kunnen uitleven. Zowel Year 2012 en Duin Buggy zijn in bepaalde opzichten gelijkaardig, maar toch zijn ze verschillend genoeg om leuk te zijn. Of je nu een pure racer bent, of je het eens over een andere boeg wil gooien en van tijd tot tijd eens iets nieuws wil proberen, je zal genieten van de games in dit gedeelte. Heuvels op en af racen klinkt dan wel simpel, maar afhankelijk van het voertuig dat je bestuurt en enkele andere factoren, moet je toch beschikken over veel bekwaamheid om een eerste plaats te behalen en de race te winnen.