Spellen Grot » TV » Avatar Spellen
8.5 / 10 - 10082

Avatar Spellen

Ontdek de Airbender in jou. Werk samen met Aang en zijn vrienden en versla alle vijanden die in de weg staan​​. Het is verbazingwekkend hoe je de lucht kunt buigen! Uiteindelijk zult je leren alle elementen te beheersen!

Er is een reden waarom de Avatar serie Flash-games zijn: ze leveren het ene leuke spel na het andere. Het feit dat de serie meer dan een spel heeft, zegt veel over de populariteit. De cartoon met dezelfde naam is populair, maar mensen lijken de mogelijkheid om de personages in een videogame te controleren echt leuk te vinden.

Avatar Arena is gebaseerd op Avatar: The Last Airbender. In het spel moet je de arena in om de strijd te voeren. Maak je geen zorgen: je krijgt de kans om een ​​level omhoog te gaan en betere armor en wapens te krijgen. Als je echt goed bent, zou je het tot de laatste ronde kunnen brengen. We gaan de verrassingen niet verklappen die je onderweg zult zien. Zelfs als je geen fan bent van de cartoon-serie, kan je deze games avontuurlijk en leuk vinden. Twee andere populaire spellen in deze categorie zijn Avatar Fortress Fight 2 en Avatar Fortress Fight. Beide zijn leuke manieren om een ​​beetje tijd te doden en te genieten van de rijke, gedetailleerde wereld van de cartoon. Het beste aan onze Flash Avatar-games is dat ze gratis zijn om te spelen, zodat je kunt spelen totdat je een iedereen hebt verslagen en je naam op de leaderboards te krijgen.