Spellen Grot » Platform Spellen » Ontwijk en Ren
8.1 / 10 - 766

Ontwijk en Ren

Het doel van deze spellen is eenvoudig. Ren door het level en ontwijk alles wat tussen jou en de finish staat. Klinkt misschien simpel maar niet alles is wat het lijkt!

Kun je de finish halen, terwijl je alle obstakels vermijdt? Deze Avoid and Run Flash-games testen je vaardigheden terwijl je niveau na niveau voltooit. Als de screenshots zien er eenvoudig uit, moet je nog steeds om de spellen te spelen. De levels steeds moeilijker. Enkele van de latere misschien te veel voor zelfs de beste speler. Je bent gewaarschuwd!
Als je denkt dat je om op de leaderboards te komen voor elk van de verschillende Flash Avoid and Run-spellen online, hebben we een grote selectie van titels voor je om te spelen. Prehistoric 2 en De Laatste Dino zijn slechts twee titels die we aanraden als favorieten. Je moet de andere gamewebsites Vermijden en naar ons Rennen voor al je gratis Flash-games. Niet iedereen houdt van rennen en vermijden. In deze gevallen moet je even kijken naar onze Schiet en Ren games of zelfs onze Spring en Ren categorie. Ze zijn een beetje anders dan de standaard Avoid and Run-titels, maar ze kunnen een beetje variatie toevoegen aan je game-ervaring. Kijk om je heen en probeer een spel of twee totdat je degene vindt die perfect voor je is. Avoid en Run voor altijd!
YokoYoko
81%