Spellen Grot » Platform Spellen » Castle Cat
8.1 / 10 - 820

Castle Cat

Kasteel kat is een geweldig spel. Het is grappig hoe een leuk kat spel als dit, zo'n sensatie kan hebben. Probeer alle vijanden van deze kleine kat te verslaan! Miauw!

Nog niet gehoord over Castle Cat? Indien niet, moet je een van deze grote side-scroller Flash-spellen proberen. Ze zijn gratis, makkelijk te spelen, en kunnen leuk, schattig, en zelfs een beetje grappig zijn. Je kan beginnen met het eerste avontuur - het klassieke Castle Cat. Zodra je dit spel verslaat, kun je je aandacht richten op het vervolg.

In Kasteel Kat 3 kan je bommen en je trouwe foelie gebruiken om je een weg vechten door aliens en slangen. O, en vergeet alle memorabele bazen aan het einde van de levels niet. Als je op de cactus springt, kan je een aantal bonuspunten verdienen. Je verplaatst met de pijltjestoetsen. De niveaus zijn op tijd gebaseerd, dus je kunt je een beetje haasten. Als je graag een van de Castle Cat Flash-spelletjes wilt spelen, moet je even rondkijken om te zien wat we hebben in deze categorie. We hebben een breed assortiment van Run en Jump-sidescrollers, evenals de altdij populaire Spring naar de Top-games. Het feit dat je ze allemaal gratis online kunt spelen maakt dat gewoon veel beter. Proberen het kasteel eerst te redden als een kat, maar als je klaar bent, blijf dan nog even om de andere geweldige games te bekijken die we te bieden hebben.