Spellen Grot » Platform Spellen » Fancy Pants
8.4 / 10 - 1481

Fancy Pants

Heb je ooit last gehad van de outfit van je favoriete superheld? De kampioen van dit spel slaat niet alleen al zijn vijanden, maar heeft ook buitensporige broeken. Vergeet Superman, Batman en Spiderman, dit is het echte werk!

LintLint
77%
Met onze collectie van Fancy Pants games zullen fans van platformers uren avontuur en spanning beleven. Het combineren van een beetje Ontwijk en Vlucht, Spring en Ren, Spring en Schiet en Spring naar de top met Flash Stickman games is zo ongeveer hoe je Fancy Pants moet omschrijven. En dat is nog lang niet alles wat er aan toe komt.
In het originele spel Fancy Pants moet je je kleine stickman door de verschillende levels begeleiden. Deze worden uiteraard moeilijker hoe verder je in het spel komt. Als je het originele spel hebt uitgespeeld zou je Fancy Pants World 2, zodat je het avontuur kunt voortzetten. Maar de lol stopt daar niet bij. Je kan ook doorgaan met het spelen van Street Jumper als je nog meer Fancy Pants plezier en avontuur zoekt. Leren hoe je de beste jumps maakt zal je de hoogste scores mogelijk laten halen. Kan jij jouw vrienden verslaan en de beste worden?