Spellen Grot » Avontuur Spellen » Sonic Spellen
8.4 / 10 - 30340

Sonic Spellen

Sonic the Hedgehog kwam voor het eerst in een spel voor in de klassieke 1991 Sega Sonic the Hedgehog. Hij werd al snel één van de populairste en meest herkenbare karakters uit een spel. Sinds zijn introductie maakte hij zijn opwachting in vele spellen, strips, cartoons en zelfs een film. Speel razendsnel door al deze spellen!

Als je een fan bent van sidescrolling platformer avonturen, ga je genieten van onze collectie van de beste Flash Sonic spellen om gratis online te spelen. Als je de tijd hebt, zul je gaan genieten van alle geweldige spellen in deze categorie. We hebben iets voor alle soorten spelers die voor rennen en springen en rennen en vecht spelletjes zijn. Je kunt de originele klassieke spelen in Ultimate Sonic Flash. Kies welk karakter je wilt spelen en zoem door de levels terwijl je probeert om alle munten te krijgen en het halen van de hoogst mogelijke score. Als je goed genoeg bent, kunt je mogelijk de laatste level halen.
Voor een cross genre spel, kijk je op Final Fantasy Sonic X6, die het spel van twee van de meest populaire video spellen series aller tijden combineert. Hebt je de vaardigheden om Sonic aan het einde van het spel brengen met slechts een leven? Als je goed genoeg bent, zul je het gaan halen. Voor Sonic fans is, Sonic Character Creator een goede keuze. Je kan je eigen Sonic ontwerpen zoals jij dat wilt. Dit is gigantisch veel plezier, speciaal voor kleinere kinderen die willen wijzen, klikken en ontwerpen. Al onze flash spellen die gebaseerd zijn op Sonic is het egeltje een geweldige manieren om de tijd te doden.