Spellen Grot » Platform Spellen » Armadillo Knight
8.2 / 10 - 1010

Armadillo Knight

Als je van de Middeleeuwen houdt ben je op de juiste plek beland. Help de Armadillo Knight door levels vol vijanden heen. Je gaat zijn enorme zwaard hard nodig hebben.

Wat is een Armadillo Knight? Goede vraag! Als je het niet weet, is de enige manier om dat echt te weten te komen om de spellen te spelen. Ja, je kunt de Armadillo Knight Flash-games meer dan een keer spelen om ervoor te zorgen dat je de hoogst mogelijke score haalt. Het feit dat er meer dan een spel in de serie bestaat, is het bewijs van hoeveel mensen van het schattige en woeste karakter houden.

Kan je de Armadillo Knight helpen bij het vervullen van zijn vele quests? Dat is de vraag die je moet beantwoorden in Armadillo 3, Armadillo 1, en Armadillo 2. Wij raden ze allemaal aan, maar je moet echt beginnen met de eerste als je de verhaallijn wilt volgen en het spel ervaren zoals de meeste andere mensen. Dat gezegd hebbende, kun je beginnen met de derde en terugwerken en toch genieten van de online Armadillo Knight Flash-games. En als je van deze serie games leuk vindt, zou je kunnen kijken naar onze collectie van Spring naar de Top Flash-games. Je kunt iets anders vinden dat je leuk vindt. Hoewel niets echt kan concurreren met de Armadillo Knight, is de mogelijkheid om andere personages te spelen en het een beetje te mengen is waar videogames eigenlijk over gaan.