Spellen Grot » Platform Spellen » Springen en schieten
8.4 / 10 - 7924

Springen en schieten

Spring je weg door coole levels terwijl je alles wat beweegt neerschiet. In deze spellen kun je van alles zijn. Speel als Viking in The Viking 2 of als een schattig eendje in Super Chick Sisters!

Als je Flash spring en schietspellen leuk vindt, ben je hier op het juiste adres! We zijn met een aantal van de beste spring en schietspellen die je online kunt spelen voor de dag gekomen. Wees gewaarschuwd dat je misschien uiteindelijk nogal een lange tijd aan een aantal van deze spellen zult spenderen omdat ze zo verslavend zijn. Je zult waarschijnlijk deze spellen over en weer spelen totdat je naam op de hoge score lijst terecht komt.
WinkWink
81%
In Black Beaks 2, ben je een toekan die fruitlijnen verzamelt. Dit is een geweldig Spring & Schiet Flash spel dat een eerbetoon is aan al jouw favoriete platforms. Het verkrijgen van de hoogst mogelijke score is een beetje moeilijk, maar als je eenmaal gewend raakt aan de besturing moet het lukken. Als je geen beaky vogel wilt zijn, moet je kijken op Papa Louie of Deep Freeze. Alle van de Flash spellen in onze Spring & Schiet categorie zijn gratis online te spelen Je kunt zo veel tijd besteden als je wilt om alle begraven geheimen in deze spellen proberen te openen. Met het spelen van dit geweldig spel en met een fatsoenlijk verhaal, zul je merken dat je springend en schietend je weg naar de overwinning vindt.