Spellen Grot » Platform Spellen » Aitchu
7.7 / 10 - 209

Aitchu

Fan van zwaarden en ninja's? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Dit coole spel  laat je in de kruipen van een ontzagwekkende ninja.

Als je Aitchu-actiegames leuk vindt, ben je op de juiste plaats, mijn vriend. We hebben niet alleen alle drie populaire Aitchu-Flashgames; we hebben ook vergelijkbare videogames die je leuk zult vinden als je fan bent. Of je nu Aitchu 1, Aitchu 2 of Aitchu 3 wilt spelen: we hebben ze allemaal. En nog meer.

In de serie speel je een ninja die uit is op avontuur. De truc is om in leven te blijven tegen de verschillende soorten vijanden in het spel. Je bestuurt het personage met het toetsenbord, met inbegrip van beweging en vechten. Dit is een eenvoudige game, maar erg leuk. Wees bereid om wat tijd door te brengen met de laatste levels. Deze zijn een beetje lastig. Nadat je alledrie de Aitchu-videogames hebben verslagen, kom hier dan terug om een ​​idee te krijgen over vergelijkbare soorten games die je kunt spelen. We bieden een brede selectie aan, en je kunt er een tegenkomen die je nog leuker vindt dan Aitchu. Oude sidescroller-games zoals deze kunnen nog erg leuk zijn en we dagen je uit om ze vandaag te proberen. De weg van de ninja is vol avontuur. Heb jij wat nodig is?