Spellen Grot » Platform Spellen » Donkey Kong
7.6 / 10 - 2002

Donkey Kong

Donkey Kong betrad de gaming scene voor het eerst in de vroege jaren tachtig, op de Nintendo. Het werd al gauw een groot succes en vandaag de dag is Donkey Kong nog steeds één van de meest populaire Nintendo karakters. In deze spellen kun je de oude tijden herbeleven, of ontdek een aantal nieuwe, originele spellen met deze geliefde aap!

Ben je klaar om de princes te redden? Bekijk al deze geweldige Donkey Kong Flash games die we te bieden hebben. Van games die trouw blijven aan de originele klassieker tot variaties van hetzelfde thema, we hebben spellen voor alle typen gamers. Retro gaming is cool ongeacht hoe oud je bent. En met deze Flash Donkey Kong games kan je de princes redden door over vaten te springen en ladders klimmen zolang je wilt.

De grote vraag is of je het laatste level op sommige Donkey Kong video games wel kunt behalen. Een van de beste plaatsen om te starten is het spelen van Donkey Kong, Banana Barrage, of zelfs Donkey Kong 2. Deze zijn allemaal geweldige spellen die je alle thrills van de originele Donkey Kong games geeft en een beetje is gemixt zodat het een uitdaging blijft. Wees gewaarschuwd dat sommigen van de Flash Donkey Kong games echt heel moeilijk zijn aan het eind. Je kan ze misschien wel helemaal niet allemaal van sommigen. Je wilt het best proberen, maar je hebt ongelofelijk goede coördinatie nodig en je moet informatie snel kunnen verwerken om te overleven en de punten tegelijkertijd op te stapelen. Begin vandaag nog met spelen om te zien of je hebt wat er nodig is.