Spellen Grot » Meisjes Spellen » Metamorfose spellen » Beroemdheden opmaken
8.9 / 10 - 1979

Beroemdheden opmaken

Celebrities moeten er altijd goed uitzien. Justin Bieber zou nooit zo populair zijn geworden met een gigantische puist op zijn neus, en kan je je Lady Gaga voorstellen, zonder make up op het podium? Nu is het jouw taak om je favoriete beroemdheden zo mooi mogelijk te maken zodat ze succesvol blijven!

Als je ervan droomt een beroemdheid te zijn en hun leven te leven, zul je onze collectie Flash celebrity make-up games leuk vinden. Deze zijn echt eenvoudig te spelen, maar ze kunnen heel leuk zijn, vooral als je een superfan bent van een van de beroemdheden. En maak je geen zorgen, we hebben zowel mannelijke als vrouwelijke sterren, zodat je je favoriet kunt kiezen. Sommige van de spellen zijn voorzien van celebrity-koppels en je kan de make-up voor beide doen!
Een van onze meest populaire titels is Lady Gaga Makeover Game. Als je een fan bent van haar muziek, maar niet haar gevoel voor stijl, zal je blij zijn om te weten dat je haar haar, make-up en nog meer kunt veranderen. Als je er ooit van hebt gedroomd om een ​​stylist van sterren te zijn, is deze schattige Flash-game voor jou. Twee andere titels die mensen leuk vinden zijn Taylor Swift en Selena. Sommige van de spellen bevatten meer dan 1 beroemdheid, dat is erg leuk. Als je ooit stylist voor een beroemde celebrity hebt willen zijn, krijg je nu je kans. Met onze gratis Flash Celebrity Make-up-spellen kun je controle nemen en kiezen hoe de sterren eruit zullen zien. De meeste van deze titels zijn echt makkelijk om te spelen, en terwijl je misschien niet wint door punten te scoren, zul je nog steeds veel plezier hebben.