Spellen Grot » Meisjes Spellen » Metamorfose spellen » Beroemdheden aankleden
9.2 / 10 - 301

Beroemdheden aankleden

Soms weten beroemdheden niet hoe ze zich moeten kleden. Gelukkig bent jij er om ze een handje te helpen. Zowel mannelijke als vrouwelijke beroemdheden zijn wanhopig op zoek naar jouw advies!

Ooit afgevraagd hoe het zou zijn als beroemdheid? Nu kun je ontdekken hoe het zou zijn als je de persoon bent die verantwoordelijk is voor hun garderobe! Van Richard Hammond tot Jeremy Clarkson en Mr Bean, veel mannelijke beroemdheden zijn vertegenwoordigd. Als je ooit hebt willen helpen om deze mannen beter te kleden, is dit je kans met onze collectie Flash-games waar je aan de slag met de garderobe van een ster en ze aan te kleden.
We hebben ook veel verschillende vrouwelijke sterren, waaronder Victoria Beckham, Rihanna Dress, Selena Gomez, en meer. Stel je eens voor dat je kunt helpen om deze beroemdheden in de best mogelijke outfit te krijgen. Jongere kinderen zullen meer van deze games genieten, maar ook oudere kinderen kunnen geboeid raken door om een beroemdheid beter te kleden. Een van onze favoriete Celebrity Dress-Up Flash-games is Richard Hammond Dress Up. Hierin moet je Richard Hammond helpen de beste outfit en accessoires uit te kiezen. Je kunt zelfs helpen beslissen waar hij naartoe gaat zodra hij helemaal is aangekleed. Voor iedereen die van beroemdheden, Hollywood of zelfs mode houdt, zijn deze games de beste. Het goede nieuws is dat je ze allemaal gratis kunt spelen.