Spellen Grot » Grappige Spellen » Steen Papier Schaar
8.1 / 10 - 3871

Steen Papier Schaar

In veel culturen is dit spel een traditie geworden. Eveneens in het wereldwijd spel-cultuur. Bekijk onze top notch selectie van RPS spellen!

Als je een Flash-Steen-Papier-Schaar spel online wilt spelen, ben je ​​gedekt. Kijk rond om te zien welke keuzes we beschikbaar hebben, waaronder spellen die vergelijkbaar zijn met de klassieke SPS spel. Heb je het in je om het einde van deze spellen te halen? Nu is de tijd om erachter te komen. Voor iets met een beetje meer, probeer dan deze versie van Steen Papier Schaar. Het spel draait om steen / papier / schaar, maar voegt een variant toe wanneer de tegenstanders verliezen moet ze Russische roulette te spelen. Het spel heeft cartoon geweld, maar het is een interessante variant op de klassieke.

Een andere populaire titel is Steen Papier Schaar 2. Deze is niet zo gewelddadig. Je speelt tegen de computer en moet je zien hoeveel je in totaal kunt winnen. Als je het goed doet, kun je een hoge score halen. Het is een eenvoudig spel en een geweldige manier om een ​​beetje tijd te verspillen. Het is belangrijk om de basisregels te onthouden: Schaar verslaat papier, papier verslaat steen, en steen verslaat schaar. In tegenstelling tot de Big Bang Theorie, is er geen spock zet die je erin kunt gooien. Toch zijn deze Flash Steen Papier Schaar spellen leuk om te spelen.