Spellen Grot » Grappige Spellen » Slaan
8.2 / 10 - 500

Slaan

Sla je een weg door tal van leuke spelletjes! Met deze spellen draait alles om reactiesnelheid en precisie. Deze spellen zijn ook erg, erg grappig en een geweldige manier om wat stoom af te blazen!

Mensen of computers klappen geven in de echte wereld is niet erg aardig, maar met onze Flash slaan spellen kun je jouw woede veilig los laten. Deze spellen kan een geweldige manier zijn om stress te verlichten. Ze zijn gratis online te spelen en laten je op de knop drukken om te proberen om voor eens en voor altijd al je frustraties kwijt te raken! Je moet proberen je vervelende buren in Sanity Tension weg te krijgen. Je kunt stompen, schoppen en slaan om het ongedierte weg te jagen, zodat je in alle rust kunt ontspannen! Kun jij alle levels ontruimen om uiteindelijk het einde te bereiken?
Voor een klassiek slaan spel, probeer dan Sadam Slaan. Hier moet je de voormalige leider van Irak, in elkaar slaan totdat hij zijn kracht verliest en uitgeschakeld wordt. Dit spel is niet voor iedereen, maar als je de Irak oorlogen nog kunt herinnert, wilt je misschien Saddam wel wat klappen uitdelen. Terwijl Just not Cricket met een normale cricketwedstrijd begint, zul je al snel met je knuppel klappen moeten uitdelen aan monsters om de dag te redden! Kunt jij binnen de tijd alle slechte wezens verslaan om de held te zijn? Dit slaan spel is erg leuk.