Spellen Grot » Grappige Spellen » Grappige gezichten
8.6 / 10 - 5138

Grappige gezichten

Maak de geinigste gezichtjes met deze leuke kleine spelletjes. Geef Brad Pitt een scheve neus, of gigantische oren. Je kunt uren doorgaan om de beste en grappigste gezichten te maken, en deel ze dan met je vrienden!

Moet je even lachen? Onze Flash Grappige Gezichten games zullen je lachend en vermaakt houden. Terwijl deze simpele spellen goed geschikt zijn voor kleinere kinderen, kunnen oudere kinderen zich er ook mee vermaken. Onafhankelijk van je leeftijd, sommige gekke bekken zijn gewoon te veel om je lach in te houden. We dagen je uit om je lach in te houden terwijl je een spel speelt in deze categorie.
Om te beginnen moet je zeker Dieren In De Stad proberen, deze geeft je een grappige quiz over je humeur. Zodra je klaar bent krijg je een grappig boerderijdier om uit te leggen hoe je dag gaat. Het coole is dat je iedere dag terug kan komen om te zien of je hetzelfde dier bent, of helemaal veranderd bent. Omdat het gratis is, hoef je geen geld uit te geven om iedere dag terug te komen. Twee van de beste Flash Grappige Gezichten spellen zijn Neuspeuteren en Groenkop Aankleden. Ze zijn allebij een beetje verschillend, dus we raden je aan om ze allebij te proberen om te zien welke je leuker vindt. Welke je ook kiest, we denken dat onze game collectie je zal laten lachen als je alle grappige gezichten die je maar kunt bedenken zult zien tijdens het spelen.