Spellen Grot » Online Spellen » Dans Spellen
8.4 / 10 - 5067

Dans Spellen

Dus jij denkt dat je kunt dansen? Heb jij het in je om te bewegen als Michael Jackson of Shakira? Met deze spellen kun je je moves verbeteren, en misschien ook een paar nieuwe leren. Laat zien wat je kan en misschien ben jij wel de volgende beste danser(es)!

Vind je het leuk om te dansen? Als dat zo is, zul je het leuk vinden groovy uit te pakken met onze selectie gratis Flash-dansspelletjes. Het maakt niet uit wat voor soort games je wilt spelen, als je een muziekfan bent die niet kan stoppen met zijn tenen te tikken wanneer je een beat hoort, zul je graag in je stoel zitten en deze games spelen. Van eenvoudig tot complex, wij hebben voor elk wat wils.
Jungle Jiggy is een van onze meest populaire dansspellen die je online kunt spelen. Hierin gebruik je de pijltjestoetsen en probeer je ze te raken als ze op het scherm verschijnen. Hoe nauwkeuriger je bent wanneer je dit doet, hoe meer punten je krijgt. Het krijgen van een "Perfect" combo je score echt verhogen en je naam op de leaderboards zetten. Twee andere titels in onze lijst van beste Flash-dansgames zijn High School Cheerleader en Hip Hop Dont Stop. Ongeacht het type dans dat je wilt, onze spellen houden je op je tenen en laten je swingen op de muziek - zelfs als je alleen met behulp van de pijltjestoetsen op het toetsenbord van de computer speelt. Als je het nodig hebt om de boogie te dansen tot de zon opkomt, kies dan een titel op deze pagina om te beginnen.