Spellen Grot » Grappige Spellen » Paparazzi Spelen
8.5 / 10 - 1292

Paparazzi Spelen

Celebrities klagen vaak over de irritante Paparazzi. Ze kunnen niets van wat ze doen of zeggen verbergen, stap in de schoenen van zo'n professionele plaaggeest in deze leuke Paparazzi spellen! Neem een foto van Selena Gomez of Hannah Montana om aan de hoogste bieder te verkopen!

Hou je van beroemdheden? Het achtervolgen van filmsterren is nog nooit zo leuk geweest! Onze grote Flash paparazzi spellen om online te spelen zijn helemaal gratis.binnen de kortste keren, zit je midden in alle acties wanneer je de meeste punten probeert te scoren door het halen van level naar level. In Vanessa's Stoute Plaatjes, moet je rond sluipen om de perfecte foto's te krijgen. Dit spel is erg leuk en laat zien hoe het is om een fotograaf te zijn die op zoek is naar de perfecte foto van een filmster. In dit spel is het moeilijk de laatste level te bereiken, maar met een beetje oefenen zal het je lukken.

Een andere geweldige paparazzi achtervolging spel van beroemdheden is Under Cover. In dit spel, moet je de ondeugendste foto's van sterren met het oog de punten op te krikken om door te gaan naar het volgende level. Kun jij de perfecte foto vastleggen? Of je nu foto's van Hannah Montana of een andere beroemdheid maakt, het voelt aan alsof je daar echt in actie bent. Wij hebben de beste paparazzi Flash spellen die je online kunt spelen wanneer je maar wilt. Het mooiste is dat ze gratis te spelen zijn. U kunt het leven van een fotograaf leven foto's maken van de sterren met uw vertrouwde camera zo veel als je wilt.