Spellen Grot » Bord en Kaart » Snel Kaarten
8.9 / 10 - 2832

Snel Kaarten

Deze Snelle kaartspelletjes zijn heel anders dan traditionele kaartspelen. Het doel in deze spellen is dat elke speler zo snel mogelijk van zijn of haar kaarten af ziet te komen. Wie het eerst alle kaarten kwijt is wint!

Als je weinig tijd en haast hebt, moet je onze collectie van Flash snel kaarten titels dan eens probeer. We hebben voor ieder wat wils. Ongeacht je vaardigheidsniveau, je bent er zeker van een kaartspel te vinden dat bij je past. Het beste deel is dat ze gratis online te spelen zijn wanneer je maar wilt. Voor een heel snel spel, probeer dan Lightning. Hij doel is om als eerste alle kaarten kwijt te raken. Met wat oefening, kan je goed in dit spel geworden. Elke ronde duurt helemaal niet erg lang, als je probeert om de kaart te onderscheiden vervolgens op de pijl naar rechts te drukken om het te laten vallen en verder te gaan.

Het pak van de kaarten is niet van belang in Speed Cards. Dit snel spel draait alleen om nummers. De richting zal omschakelen van oplopend naar aflopend, zodat je echt aandacht moet besteden. Als jij als eerste alle kaarten kwijt bent, ben je de winnaar. Je snelheid aan veeleisende kaarten zal je overwinning bepalen in Speed. Als je snel genoeg bent, kun je alle kaarten op tijd kwijt raken en win je de wedstrijd. Je drukt op de pijltoetsen om te bepalen waar de kaart heen moet. De actie in deze en al onze online snelle kaartspellen is snel!