Spellen Grot » Bord en Kaart » Mastermind
7.6 / 10 - 548

Mastermind

Kun jij de code breken in deze Mastermind Games? Test je logica met deze klassieke spellen. Alles wat je hoeft te doen is de juiste kleurenreeks raden van je tegenstander, dit klinkt misschien makkelijk maar je hebt een boel denkwerk nodig voor je de code kraakt en wint!

Kun jij de code te breken? Onze Mastermind Flash spellen die je online kunt spelen gaan je hersenen testen. Enkele van de eerste levels zijn makkelijk, maar als je door de levels heen vooruitgang boekt, zullen ze een stuk moeilijker worden. Alleen de beste spelers zullen in staat zijn om helemaal het einde van dit spel te halen. Natuurlijk hebben we de klassieke versie, maar we hebben ook thema-versies van het spel dat je kunt spelen.

Bijvoorbeeld, MasterMind (Harry Potter) is gebaseerd op de populaire boeken en films van dezelfde naam, terwijl Belle gebaseerd is op een populaire tekenfilm. Voor iets meer uitdaging, moet je Mooble proberen te spelen. Je moet voorzichtig zijn, want deze is verslavend. Je zou misschien veel tijd spenderen om te proberen de hoogste score te halen. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd. Flash Mastermind spellen zijn populair voor een reden - ze zijn zo leuk dat je ze keer op keer weer gaat spelen wanneer je probeert om beter te worden. Met wat oefening, kunt je in staat om jezelf blijven te verbeteren. Voor fans van dit klassieke computerspel, om de mogelijkheid te hebben om ze gratis online te spelen is prachtig. Dit zijn denkspelletjes waarbij je goed na moet denken.