Spellen Grot » Bord en Kaart » Chinees Dammen
8.1 / 10 - 916

Chinees Dammen

Je zult snel de verschillen van dit spel, in vergelijking met een normale damspel overwinnen. Zelfs als je niet echt weet hoe de regelregels van dit spel zijn, kunt je eenvoudig deze versie van dammen spelen. Spelen tegen de computer of tegen een menselijke tegenstander via de online kanalen

CapsCaps
77%
Onze Flash-Chinese damgames zijn gratis om online te spelen en geven je alle opwinding van het bordspel, zonder het gedoe ervan. Of je nu speelt tegen de computer of een multiplayer versie zoekt waarmee je tegen een menselijke tegenstander kunt spelen, we denken dat je het gaat vinden tussen de titels die we beschikbaar hebben. Stone Checkers is slechts een van de vele online Chinese damvideo games we in onze collectie hebben.

Twee andere populaire Chinese damspellen die we hebben zijn Dammen en Blobs. Beide zijn unieke en interessante versies van het klassieke strategiespel. Hiervoor hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je knikkers! Ook hoef je niet op te ruimen als je klaar bent. Het enige wat je hoeft te doen is op een knop te drukken en je kunt opnieuw vanaf het begin beginnen en opnieuw spelen. Dit is een van de redenen waarom mensen van het spelen van onze online Flash-games houden. Als je van Chinese dammen houdt, maar je wilt iets anders, maar nog steeds met een Aziatisch tintje, raden wij je aan te kijken op onze Mahjong Flash-games om het een beetje te mengen. Spelen van Chinees dammen is leuk, maar zelfs met de verschillende variaties die we hebben, wil je soms iets anders.