Spellen Grot » Bord en Kaart » Dammen
8.2 / 10 - 5922

Dammen

Ben jij de volgende Marion Tinsley of Don Lafferty? Als je het nog niet wist: dammen speel je op een bord van acht bij acht vakjes met twaalf damstenen aan elke kant. De stenen mogen alleen diagonaal bewegen. Het doel is om alle stenen van je tegenstander te verslaan. Succes!

Dammen is een heel oud spel, maar het is nog steeds erg leuk, vooral als je een van de titels in onze collectie speelt. Onze Flash-damspellen zijn de beste. Sommige kun je spelen tegen de computer, terwijl je met anderen tegen andere menselijke spelers kunt spelen. Als je denkt dat jij hebt wat nodig is om damkampioen te worden, is het tijd om de stukken op het bord te zetten en te laten zien hoe goed je echt bent.

Het dambord is eenvoudigweg acht bij acht vlakken. Elke kant begint met 12 schijven op hun kant van het bord. Door vooruit te gaan of over stukken van tegenstanders te springen, is je doel om te proberen om alle damstenen van de tegenstander te elimineren door er overheen te springen. Als je voorzichtig bent, kunt je supersprongen maken en neem twee of meer stukken in een enkele beurt slaan! Of je nu speelt tegen de computer of tegen andere menselijke spelers, we denken dat je plezier zult hebben met dit eenvoudige en niet-gewelddadige bordspel. Dammen is misschien niet ieders favoriete spel zijn, maar het kan een heel leuk zijn voor sommige mensen. De eenvoud van het spel is leuk, maar er zijn strategieën die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je wint.