Spellen Grot » Bord en Kaart » Bord Spellen
9 / 10 - 5633

Bord Spellen

Een perfecte zaterdagavond; een potje Risk met vrienden en familie tot diep in de nacht. Leuk voor de hele familie! Heb je het gehad met je kleine broertje die altijd vals speelt? Of is je pa een slechte verliezer? Speel al je favoriete bordspelletjes gewoon hier, online!

Hou je van klassieke bordspellen? Daar hebben we genoeg van, zoals dammen, schaken, en zelfs een spel gebaseerd op Deal Or No Deal. We hebben ook strategische bordspellen waarmee je de rol van generaal kunt spelen de de de vijand ten koste van alles moet verslaan. Het beste hieraan is dat je niet hoeft op te ruimen aan het eind! Het enige wat je hoeft te doen is op een knop drukken en je kunt vanaf nul beginnen.
We hebben zelfs een aantal multiplayer-bordspellen. Als je liever tegen de computer speelt, kun je dat ook doen. Een van de meer populaire bordspellen in onze collectie is Wereldoorlogen 2, waarmee je je leger, een strijdplan, en zelfs het aantal spelers in de strijd kunt kiezen. Daarna, oorlog voeren! Dit eenvoudige oorlogsspel is verslavend. Twee andere populaire titels in onze Flash Board Games sectie zijn Wereldoorlogen en Dice Mogul. Beiden staan voor uren van vermaak, ongeacht je leeftijd. Als je rond kijkt, zal je zien dat wij nogal wat verschillende soorten gameplay hebben voor alle soorten spelers. In sommige van de spellen kun je zelfs je naam op de lijst met topscorers krijgen als je goed genoeg bent.
DiamDiam
76%