Spellen Grot » Vlieg Spellen » Verzamel vliegend
8.3 / 10 - 753

Verzamel vliegend

Het doel van deze spellen is om dingen te verzamelen terwijl je rondvliegt, of je nou een draak of een helikopter bent. Probeer alle spellen en kies je favoriet uit. Veel succes!

Met onze collectie Collect and Fly-Flashgames, krijg je punten door te vliegen rond en items te verzamelen. In sommige kan je een draak zijn, terwijl je in andere een helikopter kunt besturen of iets anders kunt zijn. Hoe dan ook, het spel komt er op neer dat je kunt vangen terwijl over het scherm je vliegt. Soms zijn er bonusitems die je kunt krijgen, die zullen fungeren als power-up om je taak te vergemakkelijken.
Een van de meest populaire spellen in deze categorie is Dinosoars. In het spel moet je dino-eieren verzamelen. Je kunt ook als pterodactyl door de lucht zweven terwijl je probeert om al je eieren te verzamelen. Hoe meer je krijgt, hoe hoger je score. Je moet ervoor zorgen dat je voorkomt dat de vijanden vermijdt, of ze uitschakelt, indien mogelijk. Deze Flash-game voor verzamelen en vliegen is erg leuk. Twee van de beste Flash-games die we hebben in deze categorie zijn Raket en Red De Wereld, die beide spannend zijn op meer dan een manier. Als je goed bent, kan je de hoogste score halen. Door te oefenen zul je beter worden. En maak je geen zorgen: deze games zijn gratis, zodat je alles wat u wilt kunt spelen zonder een cent uit te geven.