Spellen Grot » Simulatie Spellen » Achtbaan Spellen
8.5 / 10 - 25238

Achtbaan Spellen

Race de hele dag rond in je eigen achtbaan. Je kunt ze zo steil maken als je wilt, de bochten zo snel als je wilt en om de mensen echt helemaal misselijk te maken gooi je er ook wat loopings in.

Onze Flash achtbaan spelletjes blijven je vermaken als je probeert de perfecte pretpark of een ritje te bouwen. De simulatie spellen in deze categorie zijn er zeker van om u uren van plezier te geven als je probeert met de allerbeste sensatie rit die er is te komen. Om te beginnen, moet je Achtbaan Bouwen proberen. Je moet een achtbaan bouwen waarbij de rit alle munten oppikt op het scherm. Dit klinkt eenvoudig, maar naarmate het spel, volgt, wordt het moeilijker om uw rit veilig te houden, zodat er geen rijders uitvallen!

In Spooktrein Rit speel je een conducteur, en uw taak is om in balans te blijven en de achtbaanrit interessanter te maken voor alle passagiers. Dit vreemde spel is verzekert van een paar lachjes, als je probeert om jezelf in balans te houden tijdens het uitvoeren van de rit. In Achtbaan Actie, is de truc het vinden van de perfecte balans tussen veiligheid en sensatie factor. Om dit te doen, gebruik je de rem om de snelheid van een achtbaan kar te controleren wanneer je op en neer de heuvels in gaat. Je wilt de de rijders plezier hebben en veilig zijn op hetzelfde moment. Dit is niet zo eenvoudig als het klinkt!