Spellen Grot » Simulatie Spellen » Onderneming Spellen » Eiland Bouwen
8.5 / 10 - 6431

Eiland Bouwen

De titel zegt het al. Bouw je eigen eiland in deze spellen! Er zijn veel opties om uit te kiezen en veel verschillende speltypes. Je kunt een oorlog beginnen op je eiland of gewoon wat akkers aanleggen en een boer spelen. Deze spellen zullen je gegarandeerd urenlang vermaken!

Als je Simulatie Spellen leuk vindt, zul je onze collectie Bouw je Eiland-Flash games die je gratis online kunt spelen fantastisch vinden. Of je nu wilt gaan voor eenvoudig en leuk, of ingewikkelder en uitdagend, we hebben een simulatiespel waarvan je gaat genieten. Een van de meest populaire titels in deze categorie is Island Tribe 2.
Als dat niet bij je fantasie past, kun je Bunni proberen of Royal Envoy 2. Met deze beide spellen kan je een koninkrijk controleren. Als je de juiste beslissingen neemt, kun je ver gaan. Als je niet de juiste keuzes maakt, zul je falen en verlies je je koninkrijk. Niet al onze Build an Island-games hebben gevechten. Met zoveel opties om uit te kiezen, kan je elke keer dat je speel een ander spel kiezen. Vanaf het planten van gewassen op het eiland om ervoor te zorgen dat je hebt wat er nodig is om een oorlog te beginnen: onze Flash Island-simulatiegames zullen je uren bezighouden. En als je klaar bent, kun je opnieuw vanaf nul beginnen en een nog betere bouwen. Klinkt wel leuk? Kies een van de gratis spellen op deze pagina en ga aan de slag met spelen.