Spellen Grot » Simulatie Spellen » Onderneming Spellen » Hotel Spellen
8.9 / 10 - 9948

Hotel Spellen

Het runnen van een hotel is geen gemakkelijke taak. Je zult vooruit moeten plannen en de juiste commando's moeten geven aan uw medewerkers. Met onze hotel spellen zul je constant bezig zijn. Als je oefent en ervoor zorg dat alles op tijd, wordt geregeld kun je in staat zijn de hoogst mogelijke score te bereiken. In onze online hotel spellen draait het allemaal om jouw gasten tevreden te houden.

Onze Hotel simulatie Flash spellen zal je bezig houden wanneer je rond rent en proberen om een hotel efficiënt te maken. Om alle gasten tevreden te houden kan een beetje lastig zijn! Als je je eraan vasthoud en leert wat je moet doen, kunt je in staat om het spel met de hoogst mogelijke score uitspelen. De spellen in deze categorie zijn gratis online te spelen. Jouw tijdmanagementvaardigheden moeten van topklasse zijn wanneer je Janes Hotel speelt. Jij bent de manager van een druk hotel en je moet ervoor zorgen dat alles soepel verloopt anders worden jouw gasten boos. Hoe goed kun jij dit hotel runnen?
In Castle Hotel, heb je een kasteel in een hotel veranderd, maar dat is slechts het begin! Nu het hotel en het resort is geopend, moet je ervoor zorgen dat alles op wordt verzorgd. Als je de eigenaar bent van een plek als deze, weet je nooit wat het volgende is wat je tegenkomt. In Jane's Hotel 2, ben jij de hotel manager bij een chique plek waar rijke en beroemde mensen verblijven. Je hebt nog steeds veel te doen om ervoor te zorgen dat iedereen gelukkig blijft en dat je het hotel soepel blijft runnen. Dit is een van onze favoriete Flash hotel Management spelletjes.