Spellen Grot » Simulatie Spellen » Onderneming Spellen » Onroerend Goed Spellen
8.3 / 10 - 1032

Onroerend Goed Spellen

Laat niet de naam van Onroerende goederen spellen je niet afschrikken. Natuurlijk hebben we een paar spellen met veel diepte, maar we hebben ook spellen die zijn echt makkelijk voor beginners. Alles bij elkaar deze spellen zijn erg leuk, maar ook heel informatief!

We hebben een aantal van de beste vastgoed Flash spellen beschikbaar om gratis online te spelen. Er is voor elk wat wils in deze categorie. Als je nu iets traag en simpel zonder veel opties wilt of Iets meer betrokken en diepgaand wilt, zul je blij zijn met een of meer van de videospellen in deze sectie. Je moet huizen spiegelen voor winst om het grote landhuis op de heuvel die je wilt in Mansion Impossible te kunnen veroorloven. Dit vastgoed simulatie is makkelijk te leren, maar het is een beetje moeilijker te beheersen. Als je eenmaal de basisregels kent en weet hoe het spel werkt, zult je in staat om te zien of je capabel genoeg bent om een invloedrijke makelaar te worden.

In Janes Realty moet je grond kopen en het te ontwikkelen, zodat je winst kunt maken. Dit klinkt eenvoudig, maar naarmate je meer bezit en geld hebt wordt het moeilijker om voor alles te zorgen. Toch is dit spel heel leuk voor iedereen met een interesse in de ontwikkeling van vastgoed. Je moet een personage kiezen in Big Bucks. Vanaf dat moment, gaat het allemaal over het spiegelen van huizen en investeren in onroerend goed, zodat je het meeste geld kunt verdienen.