Spellen Grot » Vlieg Spellen » Stunt Piloot
8.4 / 10 - 3154

Stunt Piloot

Wie wilde later nou niet stuntpiloot worden? Nu kan het, online tenminste! Vlieg door de lucht en probeer de hoogste score te halen voor de meest adembenemende stunts!

Als je van vliegen spellen houdt, moet je kijken op onze grote collectie van de allerbeste Flash stunt piloot spellen. In deze kun je acrobatiek in de lucht uitvoeren in verschillende vliegtuigen en andere voertuigen. Het mooiste over onze stunt vliegen video spellen is dat je ze gratis online kunt spelen wanneer je maar wilt! In Stunt Pilot Island, moet je verschillende missies voltooien. Alleen de allerbeste piloten gaan het tot het einde van dit spel halen. Heb jij het in je om je vliegtuig door de lucht te manoeuvreren tijdens het uitvoeren van stunts?

Voor nog meer stuntpiloot plezier online, probeer dan Stunt Pilot Trainer. Op het eerste gezicht lijkt het simpel, maar het vergt een beetje oefening. Zodra je goed bent, kunt je de levels met hogere punten sneller voltooien. Hoe ver kom jij door de academie? Nu is het tijd om het uit te vinden! Wat je ook kiest, onze stuntpiloot Flash spellen zullen je vermaken wanneer je tijdens het uitvoeren van diverse trucs en stunts door de lucht vliegt. Alleen de allerbeste piloten zullen in staat zijn om met een hoge score en hun naam op een van de ranglijsten te komen.