Spellen Grot » Vaardigheid » Kettingreactie » Boomshine
8.4 / 10 - 213

Boomshine

Dit spel zal je voor een zeer lange tijd op het puntje van je stoel houden. Op het eerste gezicht ziet het er misschien eenvoudig uit, maar zoals altijd, schijn bedriegt. Proberen om alle kleurrijke bubbels te laten exploderen en te laten ontploffen .

Boomshine is een bedrieglijk eenvoudig puzzelspel dat je urenlang in spanning houdt. Terwijl het makkelijk is om te spelen, is het niet zo gemakkelijk te beheersen - vooral de moeilijkere levels op het einde. Maar, met een beetje oefening, zul je zeker in staat zijn om je naam op de verschillende Boomshine leaderboards te krijgen op een aantal van onze beste online Flash-games.
Natuurlijk, de oorspronkelijke Boomshine is geweldig, maar als je een andere uitdaging zoekt nadat je de eerste hebt bereikt, raden wij je aan Stinkdier Bestrijding te proberen voor nog meer plezier. Dit Flash-spel is als Boomshine en wordt aangeboden met 10 zeer unieke en uitdagende levels. Kun jij naar het eindscherm komen? En vergeet Bombs 3 niet, waar je de muis gebruikt om te te bewegen en bommen te laten ontploffen om het niveau te halen. Dit is een ander groot Flash-spel vergelijkbaar met Boomshine. Of je het originele videospel nu speelt of een van de varianten die wij aanbieden probeert: wij denken dat je veel plezier zult hebben - letterlijk! Dit spel is niet voor iedereen, maar voor de hardcore gamers die graag een uitdaging en iets nieuws willen, is het een geweldige mogelijkheid om online te spelen.